1. آیا سازه های ال اس اف مورد تایید سازمان نظام مهندسی و شهرداری هست ؟

بله از این سیستم یک دهه است که در ایران استفاده می شود و دارای آیین نامه ها 612 و 613 سازمان نظام مهندسی نیز هست و تنها سازه ای ست که برای اضافه کردن طبقه هم از سوی نظام مهندسی وهم از سوی شهرداری می توان مجوز گرفت.

2.آیا سازه ال اس اف در برابر زلزله مقاوم است؟ چرا؟

بله ، سیستم LSF  تا 6 ریشتر در برابر زلزله مقاوم است و علت این استقامت سبکی وزن سازه و انعطاف پذیری آن می باشد . به طور کلی وزن هر متر مربع سازه  ال اس اف  25 الی 35 کیلو گرم می باشد.

3.سازه ال اس اف چیست؟

نام کامل این سازه LIGHT STELL FRME  و به معنی سازه های سرد نورد شده می باشد . جنس این سازه ها از فولاد ( گالوانیزه ) است که علاوه بر وزن سبک ، مقاومت بسیار بالایی دارد.

4.آیا با سازه ال اس اف می شود هر بنایی را ساخت؟

بله ، سیستم LSF در نوع ساختمانی هیچ محدودیتی ندارد ، شما می توانید ساختمان مسکونی ، ویلا ( تک طبقه ، دوبلکس و تریبلکس) مدرسه ، سوله ورزشی ، ورزشگاه ، سوله دامداری و مرغ داری ، سوله صنعتی ، ساختمان اداری ، مجتمع تجاری ، بانک ، رستوران ، دانشگاه ، مراکز پزشکی ( بیمارستان ، مطب و مجتمع پزشکان ) را با این سیستم اجرا کنید .

5.آیا قیمت تمام شده سازه ال اس اف از ساززه های بتنی و یا فولادی کمتر است؟

بله ، LSF به دلیل استفاده از پنل های سیمانی و سازه فولادی به سرعت نصب و اجرا می شود ، ضمن این که قیمت اجرای سازه ال اس اف علاوه بر سازه باربر و سازه دور شامل پارتیشن بندی های داخلی هم می شود . همچنین نقشه سازه به صورت اماده تحویل داده می شود در نتیجه شما از تورم ناشی از بازار در امان هستید و از هزینه های گزاف و طولانی مدت نگهبان ، کارگر ، ایاب و ذهاب و خورد خوراک نیز راحت می شوید . سازه های ال اس اف به دلیل وزن و حجم کم سازه تنها به یک الی دوبار ، نیاز به هزینه برای حمل مصالح به محل انجام پروژه دارند همچنین مصالح پر کننده ال اس اف بسیار به صرفه تر از اجرو سیمان است . پس از ساخت نیز به دلیل عایق صوتی و حرارتی بودن ، از هزینه های ناشی از گرمایش و سرمایش نیز می کاهد . همچنین در صورت نیاز به ترمیم یا تعمیر با هزینه کم و به اسانی قابل انجام است .

6.آیا سازه های ال اس اف در برابر زلزله مقاوم هستند؟

زلزله به خصوص در سال های اخیر بسیار جان مردم ایران را تهدید کرده و ما خسارت های جانی و مالی بسیاری را برای آن پرداخت کردیم ، تنها به دلیل این که خانه هایمان در برابر زلزله ایمن نبوده است و ما نیز به فکر ایمن سازی آان نبودیم . سازه های ال اس اف بهترین و مقرون به صرفه ترین روش ساخت برای حفاظت جان و مال ما در برابر زلزله است .

7. تفاوت سازه LSF به روش کانادایی و سازه LSF به روش نیوزلندی چیست؟

در روش نیوزلندی سازه را نسبت به نقشه در کارخانه توسط دستگاه برش داده و اماده سازی می کنند در این روش حتی جای پیچ و بولت ها نیز از قبل مشخص شده است . این روش نسبت به روش کانادایی در هر متر مربع 7 کیلو گرم سنگین تر است . از مزایای این روش به نداشتن هیچ گونه خطای انسانی و سرعت بالا تر نسبت به روش کانادایی و از معایب ان می توان به این موضوع اشاره کرد که در این روش شما نمیتوانید هیچ گونه تغییری در نقشه پلان اعمال کنید چون طراحی سازه کاملا دقیق و بر حسب پلاان شما انجام شده است . در روش کانادایی تمامی برش ها در محل اجرای پروژه خورده شده و در همان محل مونتاژ می شوند . از مزایای این روش می تواان به این موضوع اشاره کرد که در صورت تغییرات جزئی و یا جابجایی دیوار ها مجری ال اس اف می تواند سازه را با همان تغییرات اعمال کند .

8. چرا به ساختمان ال اس اف دوست دار سازه محیط زیست می گویند؟

تمامی متریال های بکار برده شده در این سییستم از عناصر طبیعی هستند . فولاد و گچ جزو عناصری هستند که در طبیعت یافت می شود . علاوه بر این ، سازه های ال اس اف کاملا قابل بازیافت و استفاده دوباره هستند .

9. منظور از صرفه جویی انرژی در سازه های ال اس اف چیست ؟

سازه های ال اس اف در برابر رطوبت و حرارت  همچنین صوت عایق هستند . این موضوع به شما کمک می کند تا در دراز مدت از هزینه های ناشی از گرمایش و سرمایش بکاهید . همچنین به دلیل عایق بودن ، دیرتر فرسوده شده و شما هزینه کمتری از بابت تعمیرات آن پرداخت خواهید کرد . علاوه بر این شما هیچ وقت شاهد ترک خوردگی دیوار ها و نشست این سازه و  مشکلاتی از این قبیل نیز نخواهید بود 

10. چرا سازه LSF در برابر رطوبت مقاوم است ؟

سازه استفاده شده در سیستم ال اس اف از جنس فولاد است . فولاد به طور طبیعی در برابر رطوبت مقاوم است و زنگ نمی زند و همچنین در نمای خارجی ما معمولا از پنل های سیمانی سبک استفاده می کنیم که علاوه بر سبک بودن در برابر رطوبت نیز بسیار مقاوم است و اجازه نفوذ اب به لایه های داخلی را نمی دهد .

11. عمر مفید ساختمان چند سال است ؟

به طور معمول عمر مفید ساختمان ها از 30 تا 50 سال است اما عمر مفید ساختمان های ال اس اف 100 سال است به همین دلیل این سازه ها را به عنوان ساختمان صد ساله نیز می شناسند . توجه داشته باشید منظور از عمر مفید بازدهی ساختمان  بدون نیاز به تعمیراتی مانند ترک خوردگی دیوار ها و نشست زمین است 

12. چگونه می توان مجوز ساخت با سازه ال اس اف را گرفت ؟

سازه های ال اس اف نیز مانند دیگر سازه نیاز به مجوز شهرداری یا بخشداری دارند . فقط در حین صدور مجوز نوع سازه باید مشخص  شود. شرکت آرنگ سازه هوسم در تمام مراحل اخذ مجوز با راهنمایی و مشاوره دقیق در کنار کارفرمایان محترم می باشد.

13. آیا LSF سازه سبک به قدر کافی در برابر اثرات بیرونی مقاوم است؟

جنس این سازه ها  از فولاد است به همین دلیل علاوه بر سبک بودن در مقابل فشار های جانبی مانند باد ، باران ، برف و زلزله تا 6 ریشتر مقاوم است و این موضوع از سمت نظام مهندسی در آیین نامه 612 نیز مورد تایید قرار گرفته است .

14. شرکت آرنگ سازه هوسم عمدتا در کدام شهرها فعالیت بیشتری دارد ؟

با توجه به نیاز نظارت مستمر و همراه بودن شرکت آرنگ سازه هوسم در تمام مراحل از اخذ مجوز ساختمان تا تحویل کلید در پایان کار به کارفرمایان محترم، عمده تمرکز و فعالیت شرکت در محدوده شرق استان گیلان و غرب استان مازندران ( شهرستان های رودسر – املش – لنگرود – لاهیجان – آستانه اشرفیه – رامسر و تنکابن ) می باشد.

15. وزن سازه های ال اس اف در هر متر مربع چند کیلو گرم است ؟

وزن  سازه های LSF در هر متر مربع 25 الی 35 کیلو گرم است که این عدد در ساختمان های چند طبقه افزایش می یابد . وزن یک ساختمان کامل ساخته شده با سیستم ال اس اف به همراه نازک کاری  150 الی 300 کیلو گرم است .

16. آیا سازه های ال اس اف به فونداسیون نیاز دارند ؟

بله ، برای ساخت ویلا و مراکز تجاری  فونداسیون نواری یا مسطح بتنی اجرا می شود که طراحی و نحوه میلگردگزاری آن توسط شرکت آرنگ سازه هوسم انجام میگیرد.

17. نمای سمنت بورد یا فایبرسمنت بورد چیست؟

نمای سمنت برد ساخته شده از سیمان است . از سمنت برد برای نمای سازه های ال اس اف استفاده می شود . از مزایای  سمنت برد می توان  به مقاومت در برابر رطوبت ، نصب سریع و اسان ، قابلیت رنگ پذیری و قیمت مقرون به صرفه اشاره کرد .